Contact
Bruiloft Adriaan en Esther september 2015

Bruiloft Adriaan en Esther september 2015

Beste Trouwfoto-online.nl,

Hier gaat alles erg goed. Esther is inmiddels 24 weken zwanger, dus aan de huwelijksplicht is voldaan ;). Het heeft even geduurd, maar hier onze recensie: 

19 september 2015 was onze geplande trouwdag. We wilden graag dat het huwelijk goed zou worden vastgelegd en zijn op zoek gegaan naar een trouwfotograaf. We kwamen terecht op de website van Trouwfoto-online.nl. De foto's die we daar zagen spraken ons erg aan. Een moderne uitstraling, speels en niet te zeer geposeerd. We hebben op basis daarvan een afspraak gemaakt om te zien of er ook een fotograaf beschikbaar was met wie het klikte. De persoon, de uitleg en de fotoboeken die de toegewezen fotograaf liet zien spraken ons erg aan, dus na de offerte zijn we akkoord gegaan. 

We hebben goede afspraken gemaakt over wat we in ieder geval vastgelegd wilden hebben en in overleg bepaald hoeveel tijd we ongeveer nodig zouden hebben. De dag zelf was de fotograaf al vroeg aanwezig. Het maken van de trouwfoto's was voor ons erg ontspannen omdat we vooral niet teveel moesten gaan poseren, maar van elkaar en de omgeving konden genieten. We hebben onze fotograaf, Eric, op de dag zelf verder eigenlijk amper gezien of gesproken. Pas na het huwelijk kwamen we er achter hoeveel er eigenlijk was vastgelegd en kon het maken van een boek beginnen. doordat er zoveel foto's zijn was het erg prettig dat Eric met een eerste opzet kwam, waarin hij een selectie had gemaakt. De eerste opzet met daarbij alle foto's op cd, gaf ons een goed beeld van wat er mogelijk was en we konden aangeven wat we anders wilden. Na een paar keer op en neer mailen lag er een opzet waar we erg tevreden over waren en kon het boek gemaakt worden. De foto's komen groot afgedrukt nog een stuk beter over dan op scherm, daarmee was het bekijken van het uiteindelijke boek een hele mooie herinnering. Wat verder erg prettig is, is dat we alle foto's in hoge resolutie erbij hebben gekregen op een DVD. Zo hebben we ook alle foto's die niet in het boek terecht zijn gekomen. Kortom kunnen we Eric van harte aanbevelen als trouwfotograaf, en Trouwfoto-online.nl heeft uitstekend bemiddeld in het vinden van onze fotograaf!

Adriaan en Esther

Terug naar overzicht