Contact
Bruiloft John en Senna oktober 2015

Bruiloft John en Senna oktober 2015

01-10-2015 was onze trouwdag! De planning voor onze trouwdag is een jaar vooraf van start gegaan, omdat onze trouwdatum toen al bekend was.

De keuze voor de bruidsfotografie was bij ons al snel gemaakt. Mijn man kende de site Trouwfoto-online.nl al van vrienden. Op de site konden we onze eerste indruk opmaken en die viel al direct in de smaak.
Bij onze eerste afspraak heeft de uitgekozen fotograaf door Trouwfoto-online ons voorbeelden van trouwalbums laten zien. Wat ons vooral aansprak en zeer enthousiast maakte was de manier waarop de fotograaf zijn tips en ideeën en onze ideeën over de fotoreportage tot een geheel maakte. Alles werd besproken en doorgenomen.

4 weken na onze trouwdag zijn wij nog een keer in onze trouwkleding en make-up gegaan voor een trash the dress-shoot! Dit was een enorm leuke ervaring. Foto's maken die je normaal niet op je trouwdag maakt! Op het strand, in het water, als je maar vies mag worden! Ondanks de hilariteit is de fotograaf weer de professionele fotograaf geweest die er een meesterwerk van maakte! De foto's van de trouwdag zelf en de trash the dress-shoot zijn samen verwerkt tot een compleet album. Iedere keer als we het album bekijken beleven wij onze mooiste dag weer helemaal terug en dat is de kunst van de perfecte bruidsfotograaf!

John en Senna Bloem

Terug naar overzicht