Contact
Kinderfotografie

Kinderfotografie

Wilt u een mooie foto van uw kind in de fotostudio, in de bloemen of in het bos? Trouwfoto-online fotografeert met veel enthousiasme en plezier pasgeboren baby's, ongeduldige peuters en stoere tieners. Dit kan helemaal alleen, met broers en/of zussen of samen met de ouders. De fotograaf let bij het fotograferen niet alleen op kwaliteit, maar ook op de omgang met de kinderen. Trouwfoto-online neemt daarom ruim de tijd voor de fotosessie met uw kind.

Een prachtig portret van uw kinderen...

Om foto's te krijgen met een mooie uitdrukking, is het voor de fotograaf van belang dat uw kind zich geheel op zijn gemak voelt in de ruimte waarin de foto's worden gemaakt. Trouwfoto-online zorgt ervoor dat kinderen lekker zichzelf kunnen zijn, want kinderen zijn het meest op hun gemak in een vertrouwde omgeving. De fotograaf maakt een fotoshoot van uw kind op een speelse, ongedwongen manier, waardoor de persoonlijkheid van uw kind duidelijk naar voren komt. Op deze manier ontstaat er een prachtig portret van uw kind, iets wat een tastbare herinnering is voor later!

Als uw kind speciale accessoires heeft, kan hij deze meenemen naar de fotostudio. Ook is het mogelijk om meerdere kledingsetjes mee te nemen naar de studio. Houd er echter wel rekening mee dat kleine kinderen niet te vaak van kleding willen wisselen en snel hun geduld verliezen. Maar zolang de kinderen oprecht blijven lachen, is Trouwfoto-online oprecht tevreden!

Wilt u een mooi portret van uw kind? Vul dan het contactformulier in van Trouwfoto-online, en wie weet hangt er volgende week een mooi portret bij u aan de muur!

Terug naar overzicht