Contact

Overige fotografiediensten

De geschiedenis van fotografie gaat terug in het jaar 1816; het jaar waarin de eerste foto werd gemaakt. Sindsdien zijn er vele ontwikkelingen in de fotografie: geen zwart-wit-fotografie meer, maar kleurenfoto's en digitaal fotografie. Omdat fotografie digitaal is geworden, hoeft men geen volleerde fotograaf meer te zijn om foto's te kunnen maken die aan de gemiddelde eisen voldoen.

Iedereen heeft een digitale camera of hippe telefoon, die zijn voorzien van een foto- en filmcamera. Digitale fotografie is voor de jeugd van tegenwoordig dus niet zo nieuws als het destijds was voor fotografen.

Creativiteit wordt steeds belangrijker in de fotografie en veel fotografen maken hier gebruik van. Denk maar eens aan een fotoshoot in een hippe fotostudio, of de fotoreportages bij grote voetbalwedstrijden of wieler- en honkbalwedstrijden. Fotografen krijgen de mogelijkheid meer emotie en details naar voren te laten komen in hun fotografie.

Urban fotografie en panoramafotografie

Nieuwe mogelijkheden in de fotografie zijn vooral zichtbaar in de urban fotografie en panorama fotografie. Bij urban fotografie gaat het om creatieve ideeën voor een fotoshoot en bij panoramafotografie gaat het om foto's, die in de breedte veel laten zien, of foto's die een volledig beeld in de rondte laten zien.

Ook voor de mooiste dag in uw leven bent u bij Trouwfoto-online aan het goede adres, wij verzorgen uw trouwreportage tot in de puntjes.