Contact
Receptieboek of gastenboek bruiloft

Gastenboek bruiloft

Als u gaat trouwen, dan wilt u het liefst zoveel mogelijk herinneringen bewaren. Trouwfoto-online maakt daarom naast bruidsreportages ook receptieboeken. Een receptieboek of gastenboek is vaak aanwezig bij feestelijke gelegenheden als bruiloften. In dit receptieboek kunnen gasten een handtekening of berichtje zetten. Het bruidspaar kan het gastenboek na de bruiloft altijd door lezen: een fijne herinnering aan een geslaagde bruiloft!

Receptieboek of receptiefoto?

In een receptieboek kunt u later alle berichten en namen teruglezen van de genodigde gasten: uw familie, uw vrienden en uw kennissen. Maar u kunt in plaats van een gastenboek voor uw bruiloft ook gebruikmaken van een receptiefoto, ofwel receptiecanvas. Tijdens de pre-wedding reportage kiest u een mooie foto uit en de fotograaf van Trouwfoto-online plaatst de foto op groot formaat in canvas of op foto-papier. De genodigden kunnen dan geen bericht plaatsen op de receptiefoto, maar wel hun naam.

Bestel snel uw gastenboek/receptiecanvas!

Wilt u een origineel receptieboek voor uw huwelijk? U kunt simpel uw receptieboek bestellen bij Trouwfoto-online en u bepaalt zelf welke bruidsfoto u het mooist vindt. Neem contact op met Trouwfoto-online voor een prijsopgave en de mogelijkheden omtrent een receptie-boek of receptiecanvas!

Terug naar overzicht