Contact
Reportage huwelijksaanzoek

Reportage huwelijksaanzoek

Uw bruiloft is een belangrijk onderdeel van uw leven. Daarom wilt u deze mooie dag natuurlijk vastleggen op schitterende foto's, zodat u later altijd kunt terugkijken naar uw prachtige huwelijksdag. Bij een bruiloft kunt u vele soorten reportages maken: een trouwreportage, maar ook een vrijgezellenreportage of een Trash the dress shoot. Daarnaast is het heel leuk om mooie foto's te hebben van uw huwelijksaanzoek. Veel mensen vergeten dit, maar het huwelijksaanzoek is waar uw huwelijk begint en maakt daarom een belangrijk onderdeel uit van uw bruidsreportage. Ons netwerk aan fotografen maken de mooiste huwelijksaanzoekreportages voor u, neem dus snel contact op!

Hoe gaat een aanzoek-reportage in zijn werk?

Als u uw geliefde een huwelijksaanzoek wilt doen, kunt u haar/hem nog extra verrassen door het vast te laten leggen op foto middels een huwelijksaanzoekreportage. Samen met de fotograaf maakt u een plan van aanpak: waar bent u 'toevallig'? Onze fotograaf loopt vlakbij u in de buurt en legt uw huwelijksaanzoek vast in een prachtige reportage. De mooiste foto's worden bewerkt en u krijgt deze op een dvd aangeleverd, zodat u deze met uw geliefde kunt terugkijken!

Maak snel een afspraak voor uw reportage!

Heeft u interesse in een huwelijksaanzoek reportage? Neem dan gerust contact met ons en bespreek de mogelijkheden voor uw aanzoeksreportage. Samen met u zorgt onze fotograaf ervoor dat uw geliefde op een positieve manier wordt verrast door uw huwelijksaanzoek!

Terug naar overzicht