Contact
Tip 1 - de creativiteit van uw fotograaf

Tip 1: belemmer de creativiteit van uw fotograaf niet

Een fotoreportage is op zijn mooist als er natuurlijke foto's worden gemaakt. Dat wil zeggen: foto's die worden gemaakt, zonder dat de gefotografeerden dit opmerken. Natuurlijk weet u als bruidspaar dat u wordt gefotografeerd, maar probeer niet te letten op de camera en nog belangrijker: ga van te voren niet vastleggen welke foto's u allemaal zou willen hebben en op welke wijze de fotograaf de foto's moet maken. U belemmert de fotograaf dan in zijn kwaliteit en dat kan de foto's benadelen!

Creativiteit maakt het verschil

Foto's maken is geen kunst: iedereen kan het knopje van een fotocamera indrukken en een foto maken. Een professionele bruidsfotograaf onderscheidt zich echter van de rest door zijn creatieve inzicht, timing en begeleiding die hij aan het bruidspaar geeft. Indien u zich echter gaat bemoeien met de fotoshoots, dan zal de bruidsfotograaf zijn creativiteit achterwege moeten laten. Zonde!

Geen focus op groepsfoto's

Hetzelfde geldt voor de indeling van het soort foto's tijdens uw fotoreportages. Niets is zo saai als alleen maar groepsfoto's in uw foto-album. Verlang daarom niet van de bruidsfotograaf dat deze alleen maar groepsfoto's maakt. In plaats daarvan kunt u beter unieke en creatieve foto's hebben!

Terug naar overzicht