Contact
Tip 2 - alle reportages bij dezelfde fotograaf

Tip 2: maak alle reportages bij dezelfde fotograaf

Een bruidsfotograaf heeft vaak meerdere soorten reportages in de aanbieding. Naast een bruidsreportage kunt u bijvoorbeeld ook vaak een vrijgezellenfeest reportage, een huwelijksaanzoekreportage doen en een Trash the dress reportage. Het is handig als u deze reportages bij dezelfde bruidsfotograaf laat maken, dan bent u niet alleen bekend met de fotografie, maar heeft u ook andere mogelijkheden voor fotograferen, zoals een trouwkaart voor uw genodigden. Ideaal dus!

U bent bekend met de fotograaf

Als u de trouwreportages laat maken bij dezelfde fotograaf, dan heeft u naast dezelfde stijl nog een voordeel: u bent bekend met de fotograaf en de manier waarop u reageert als u voor de camera staat. Doordat u weet hoe u met de camera moet omgaan, wordt de creativiteit van de foto's top!

Reportages in dezelfde stijl

Als u meerdere reportages laat maken bij dezelfde fotograaf, dan hoeft u niet steeds opnieuw uit te leggen wat u wilt: de bruidsfotograaf is bekend met uw wensen. Bovendien kan de trouwfotograaf ook makkelijk een trouwbedankje of trouwuitnodiging maken in dezelfde stijl als uw reportages.

Terug naar overzicht