Contact
Tip 3 - neem de tijd

Tip 3 - Neem de tijd

Naast het feit dat u een fotograaf niet moet belemmeren in zijn creativiteit omtrent de fotoreportage, moet u hem ook niet belemmeren in tijd. Sommige klanten eisen veel van hun fotograaf, waardoor de kwaliteit van de fotoreportage omlaag gaat. Voorkom dit dus: zelfs de beste fotograaf kan geen wonderen verrichten in vijf minuten tijd. Neem de tijd voor de fotosessie en een goed resultaat!

Fotografie en visagie nemen tijd in

Naast de fotografie kan ook de visagie langer duren dan gepland. Het resultaat van uw fotoreportage hangt af van de kwaliteit van de visagie. Ga bijvoorbeeld niet op uw bruiloftsdag uitproberen welk kapsel u wilt of welke make-up u het beste staat. Huur een professionele visagiste en kapster in die uw uiterlijk verzorgen, zodat u op de grote dag weet waar u aan toe bent en niet hoeft te stressen!

Neem tijd voor uzelf

Het is belangrijk dat u ook voldoende tijd neemt voor uzelf op de dag voor de bruiloft. Eet genoeg, drink voldoende, want als u moe, hongerig of dorstig bent op de dag van de bruiloft, dan is dat zichtbaar in uw uitdrukkingen tijdens de trouwreportages en dat zou natuurlijk jammer zijn!

Terug naar overzicht