Contact
Tip 4 - wees uzelf

Tip 4: wees uzelf

Voordat uw fotoreportage begint, is het belangrijk dat u kennis heeft gemaakt met de fotograaf en zijn manier van fotograferen. De fotograaf zal de hele dag aanwezig zijn en een flink aantal foto's maken van uw gebeurtenis. Echter, als u uzelf anders voordoet dan dat u normaal bent, dan zult u niet tevreden zijn met het eindresultaat. Belangrijk is daarom: wees altijd uzelf voor de camera! Zorg er verder voor dat zichzelf optimaal voelt en zelfverzekerd. Het inschakelen van een bruidsstyliste zorgt ervoor dat de bruidsmake-up en het bruidskapsel in ieder geval in orde zijn.

Geniet van de dag

Het belangrijkste van uw bruiloft is dat u geniet: ontspanning is een belangrijk begrip op deze dag! Geniet van het feit dat het een speciale dag is voor u. Deze houding zult u terugzien in de foto's van uw bruidsreportage. Als u uzelf bent op de foto's, dan zult u met een lach terugkijken op de shoots!

Zorg voor die klik!

Als u zich wilt ontspannen, dan moet u zich wel op uw gemak voelen bij de bruidsfotograaf. Het is daarom belangrijk dat de klik tussen u en de fotograaf goed is. Met een kennismaking vooraf aan de bruiloft voorkomt u ongemakkelijke situaties. De bruidsfotograaf is immers de hele dag aanwezig!

Terug naar overzicht