Contact
Trash the dress

Trash the dress

Wat doet u met uw trouwjurk na de grote dag? Veel dames brengen hun trouwjurk na de bruiloft naar een stomerij en hangen de trouwjurk daarna op zolder, of ergens anders. Maar er zijn meer opties: heeft u weleens van een Trash the dress reportage gehoord? U kunt in zee lopen of liggen met uw trouwjurk, of met uw trouwjurk aan springen in het zwembad. Een Trash the dress fotoshoot is erg populair. Neem contact op met Trouwfoto-online voor de mogelijkheden van trash the dress!

Wat is trash the dress precies?

Een Trash the dress fotoshoot is een fotoreportage waarbij u geen rekening hoeft te houden met staat van uw trouwjurk en trouwpak. Vandaar dat een Trash the dress fotoshoot plaatsvindt na de bruiloft of huwelijksreis. Met een Trash the dress reportage heeft u veel meer tijd en dus ook meer mogelijkheden. U hoeft zich geen zorgen te maken om de locatie of vieze trouwkleding. Een Trash the dress shoot is een hele uitdaging, maar Trouwfoto-online levert altijd creatieve reportages af!

Trash the dress fotoshoot

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Trash the dress reportages? Neem dan snel contact met ons op. Het is ook mogelijk om de reportage op dvd te leveren.

“Mijn trash the dress foto's leverde unieke foto's op in mijn trouwjurk, waar ik eerder nooit aan had durven denken.”

Terug naar overzicht