Contact
Trouwauto

Trouwen in een unieke auto

Trouwen in een unieke auto: een Porsche, Bentley of Ferrari. Droomt u daar ook van? Op uw grote dag, de dag van de bruiloft, zal uw droomauto eerst worden opgehaald. Tijdens uw rit in deze unieke auto zijn er genoeg mogelijkheden voor een fotoreportage. U gaat immers niet elke dag trouwen in een unieke auto! De fotograaf van Trouwfoto-online legt uw mooiste momenten in de trouwauto vast en drukt ze daarna voor u af of verwerkt ze in een trouwalbum als unieke herinnering voor later!

Mooie foto's van u in de trouwauto

U bepaalt zelf waar de fotoreportage van u in de trouwauto plaatsvindt. Wilt u een foto in het centrum? Of liever in de natuur? Bij Trouwfoto-online kan het allemaal. De fotograaf legt het vervoer van uw bruiloft prachtig vast en verwerkt de foto's daarna in een trouwfotoalbum of op een dvd. U kunt de foto's van het autovervoer ook laten afdrukken op uw trouwbedankjes. Met het vervoer van de unieke auto beleeft u een bruiloft met mooie herinneringen!

Regel snel uw trouwfotograaf!

Gaat u trouwen en zoekt u een bruidsfotograaf voor het maken van de foto's in de trouwauto? Trouwfoto-online zorgt ervoor dat u een geslaagde bruiloft heeft met fijne herinneringen. De foto's van uw trouwauto kunt u keer op keer terugkijken. Neem snel contact op met Trouwfoto-online voor een prijsopgave en de mogelijkheden!

Terug naar overzicht