Contact
Urban fotografie

Urban fotografie

Wilt u een bijzondere foto van een oude, verlaten fabriek, of wilt u een foto van uzelf in een verlaten gebouw? Alleen, of met iemand anders? Trouwfoto-online is zeer creatief, maar is tevens nieuwsgierig naar nieuwe, unieke plaatsen en gaat graag met u op avontuur. De fotograaf gaat daarbij uit van de ongeschreven regel binnen de urban fotografie: Take nothing but pictures, leave nothing but footprints''. Het gaat immers juist om het unieke, onaangetaste van deze verlaten gebouwen en daar maakt Trouwfoto-online optimaal gebruik van tijdens de fotoshoot.

Wat is urban fotografie nu precies?

Bij urban fotografie worden er dus foto's gemaakt van, en in verlaten huizen, gebouwen en fabrieken. Een urban fotograaf heeft als doelstelling deze verlatenheid duidelijk op de foto vast te leggen, waardoor er een bepaalde sfeer wordt gecreëerd. Urban fotografie heeft nadelen, maar ook voordelen. De meeste urban locaties zijn vaak niet zomaar te betreden, slechts af en toe geeft de eigenaar toestemming voor een fotoshoot. Het voordeel van urban fotografie is echter de onaangetaste sfeer; een plaats die nog niet is verstoord door andere personen. Hierdoor is Trouwfoto-online in staat unieke en originele foto's voor u te maken.

Bent u op zoek naar een aantal creatieve en originele foto's voor in uw fotoalbum? Of wilt u uw vriend of vriendin een bijzondere fotoshoot cadeau doen? Dan is urban fotografie de perfecte uitkomst voor u! Neem contact op met Trouwfoto-online en deel uw wensen met de fotograaf. Trouwfoto-online probeert zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Terug naar overzicht