Contact
Verlovingsreportage

Bruidsfotograaf voor de prewedding

Een pre-wedding wordt ook wel een verlovingsreportage genoemd. De foto's van de pre-wedding worden meestal ook gebruikt voor de uitnodigingen van de bruiloft. Op deze manier heeft u uitnodigingen voor uw bruiloft die geheel in één stijl zijn voldaan. Trouwfoto-online houdt rekening met uw eisen voor de pre-wedding reportage. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Pre-wedding fotoshoot: de pluspunten

Bij de pre-wedding shoot kunt u zelf de locatie bepalen. Wilt u een pre-wedding fotoshoot in de studio, of heeft u liever een verlovingsreportage in een afgelegen, groen gebied? Een verlovingsreportage zorgt voor een vermakelijke dag, waarbij u gelijk een professionele verlovingsreportage krijgt. U slaat dus twee vliegen in één klap. Daarnaast maakt u tijdens de prewedding reportage kennis met de camera, het poseren en de manier van 'negeren', zodat u bij uw bruiloft geen last heeft van de camera's!

Regel snel uw pre-wedding fotograaf

Op zoek naar een fotograaf voor een verlovingsreportage? Trouwfoto-online maakt een pre-wedding fotoreportage naar wens. U krijgt daarbij alle foto's op dvd afgeleverd. Een pre-wedding shoot is super gezellig en levert u leuke herinneringen op. Neem snel contact met ons op zodat we voor u de beste fotograaf kunnen gaan zoeken.

Terug naar overzicht