Contact
Vrijgezellenfeest fotoreportage

Fotoreportage vrijgezellenfeest

Gaat u binnenkort trouwen en houdt u een vrijgezellenfeest? Via Trouwfoto-online beleeft u de avond van uw leven! Voor één dag worden jullie omgetoverd tot fotomodel in de professionele studio van een van onze fotografen. Samen met uw vriendinnen staat u in het middelpunt van de belangstelling en de champagne staat al koud als jullie binnenkomen. Tijdens het vrijgezellenfeest maakt de fotograaf een fotoreportage van uw vriendengroep en de nodige accessoires zullen hierbij niet ontbreken!

Uw eigen feestje!

Aangezien het uw (vrijgezellen)feestje is, bepaalt u zelf hoe, wat en waar de fotoshoots worden genomen. Wilt u een fotoreportage van uw vrijgezellen feest in de studio, of liever op een bepaalde locatie? Bij Trouwfoto-online is alles mogelijk. U mag zelf accessoires en kleding meenemen, maar in de studio zijn ook accessoires aanwezig. Als het vrijgezellenfeest is afgelopen, dan krijgt u per persoon de mooiste foto's van de fotoreportage mee. Een groepsfoto zal daarbij niet ontbreken!

Interesse in een fotoreportage van het vrijgezellenfeest?

Wilt u graag een fotoshoot voor vrijgezellen? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsopgave. De fotograaf maakt tijdens de fotoreportage van vrijgezellen professionele fotoshoots en een groepsfoto. U krijgt champagne en vele extra's en bovendien kunt u als extra optie naast de fotoshoot voor vrijgezellen ook een visagist regelen bij Trouwfoto-online.

Terug naar overzicht