Contact
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Bent u zwanger? Van harte gefeliciteerd! U leeft op wolken en bent druk met het regelen van allerlei zaken; de babykamer, de geboortekaartjes en de kleertjes. Maar vergeet u niet te genieten van uw bolle, groeiende buik en leuke dingen te doen tijdens uw zwangerschap? Voor u het weet is die tijd voorbij en heeft u geen tastbare herinneringen meer. Trouwfoto-online legt uw zwangerschap op een unieke manier vast met een mooie zwangerschapsfoto!

Foto's van uw zwangere buik

Trouwfoto-online fotografeert u naar gelang uw wensen. Een prachtige foto van uw buik, alleen of samen met uw partner, maar ook een mooie foto van uw baby of kind behoort tot de mogelijkheden. Trouwfoto-online maakt zelfs foto's die u kunt gebruiken voor uw geboortekaartje. De fotograaf houdt rekening met uw wensen en volgt deze op, voor zover dat mogelijk is.

Handig om te weten voor u: het is beter als u een paar uur voor de fotosessie geen strakke kleding meer draagt. Strakke kleding kan namelijk afdrukken in uw huid achterlaten. Aangezien dit op de foto goed zichtbaar is, zou dat jammer zijn van uw mooie foto. Verder kunt u natuurlijk zelf bepalen welke kleding u tijdens de fotoshoot draagt.

Wilt u graag een prachtige, tastbare herinnering van uw zwangerschap? Schroom u dan niet contact op te nemen met Trouwfoto-online, zodat u uw buik voortaan op een mooie foto kunt bewonderen!

Terug naar overzicht