Contact

Wat is een fotograaf?

Simpel gezegd is een fotograaf iemand die foto's maakt met een fototoestel; een fotograaf is gespecialiseerd in fotografie. Belangrijke eigenschappen van een fotograaf zijn inzicht, multiculturaliteit en moderniteit. Een fotograaf legt uw mooiste momenten vast op het juiste moment, en daar is timing voor nodig.

Meestal heeft een fotograaf een eigen fotostudio, maar er zijn ook fotografen die enkel buitenshuis actief zijn. Veelal werkt een fotograaf in een fotostudio én buitenshuis, maar dat hangt natuurlijk af van de wensen van de klant. Iedere fotograaf heeft zijn eigen thema en specialisatie en bespreekt voorafgaande aan een fotoshoot vaak de mogelijkheden met de klant.

Wat doet een fotograaf?

Bij een fotograaf kunt u terecht als u op zoek bent naar een bruidsfotograaf, maar bijvoorbeeld ook als u op zoek bent naar een kinderfotograaf of portretfotograaf. Een bruidsfotograaf legt de mooiste momenten op uw bruiloft vast, maar kan tevens vaak uw uitnodiging ontwerpen. Tijdens uw bruiloft heeft u geen tijd om foto's te maken, dus is een bruidsfotograaf vaak de perfecte oplossing.

Als kinderfotograaf moet een fotograaf veel geduld hebben met kinderen. Immers, kinderen staan pas goed op de foto als ze op hun gemak zijn. De kinderfotograaf zorgt vaak voor accessoires in de fotostudio en zorgt ervoor dat de kinderen blijven lachen.