Contact

Reportage bruidsfoto's

U heeft uw partner gevonden en een datum voor uw bruiloft vastgelegd. Nu de bruidsfotograaf nog. Bij de fotografen van Trouwfoto-online staat kwaliteit buiten discussie, maar het kostenplaatje is eveneens van belang. U kunt bij ons een offerte aanvragen voor een bruidsreportage, we leveren u dan offertes van verschillende fotografen. U kunt dan een vrijblijvende afspraak maken met de fotograaf van de offerte die u het meeste aanspreekt.

Trouwreportages met een klik

Een belangrijk onderdeel van een goede bruidsreportage, is een klik tussen het bruidspaar en de bruidsfotograaf. Samen bespreekt u alle onderdelen van de grote dag, zoals het draaiboek en andere specifieke wensen. Ongeveer drie weken voor de trouwdatum volgt een tweede afspraak om alle details op een rijtje te zetten.

Wat is een bruidsreportage?

Een bruiloftreportage is in principe een verslag van jullie mooiste dag, waarbij de fotograaf op de achtergrond aanwezig is. Er zijn altijd momenten die door alle hectiek van de grote dag door jullie onopgemerkt of vergeten zijn. Door het vastleggen van alle leuke momenten en gebeurtenissen helpen de foto's u zoveel mogelijk te herinneren en te herbeleven. Een vaak gehoorde opmerking bij het afleveren van de foto's is dat het bruidspaar alleen in het begin de aanwezigheid van de trouwfotograaf bewust heeft opgemerkt.

Een trouwfotograaf kan zich op de grote dag geen pech met apparatuur veroorloven. Onze fotografen werken daarom niet met één, maar met twee professionele camera's, gecombineerd met de nodige lenzen en flitsers.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of tips. Wij beantwoorden graag uw vragen rondom trouwreportages.

 

Hieronder, ter inspiratie, een greep uit onze bruidsreportages.