Contact

Fotostudio

In de fotostudio van de fotografen van Trouwfoto-online kunt u terecht voor verschillende soorten reportages: bruidsfotografie, kinderfotografie, bedrijfsfotografie, urban fotografie, zwangerschapsfotografie en portretfotografie. De fotografen van Trouwfoto-online maken in hun fotostudio alleen gebruik van professioneel apparatuur, waardoor de fotograaf u foto's garandeert van de allerbeste kwaliteit.

In deze fotostudio's kunt u dus terecht voor verschillende reportages, maar deze hoeven niet noodzakelijk in de fotostudio te worden gemaakt. Trouwfoto-online staat altijd open voor uw ideeën en de fotograaf maakt naast foto's in de fotostudio ook graag foto's in de natuur of in een mooi/oud gebouw.

Onze werkwijze

Trouwfoto-online nodigt u vóór de fotoshoot uit voor een kennismakingsgesprek in de fotostudio of bij u thuis, zodat de fotograaf uw wensen en eisen aan de foto's kan bespreken. De fotograaf zoekt samen met u uit hoe hij uw wensen het beste in beeld kan brengen. In de fotostudio zijn tevens verschillende attributen aanwezig, die tijdens de fotoshoot kunnen worden gefotografeerd.

Na de fotoshoot zal Trouwfoto-online uw foto's digitaal bewerken in de fotostudio. Natuurlijk houdt de fotograaf rekening met uw wensen, er kan bijvoorbeeld ook met kleuren worden gewerkt. Wilt u een mooie foto in een fotostudio van een dierbare of u zelf? Dan bent u bij onze fotografen op het juiste adres!