Contact

Prijzen

Wat kost een bruidsfotograaf? Dat is erg afhankelijk van uw wensen voor de fotosessie. U kunt bij Trouwfoto-online een offerte opvragen voor verschillende onderdelen van uw bruiloftsreportage. Wij vragen dan bij alle fotografen uit ons netwerk een offerte aan, zodat u direct de fotograaf met de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Als aanbieder van professionele bruidsfotografen willen wij ons niet alleen onderscheiden door uitsluitend topkwaliteit te leveren. Zeker zo belangrijk vinden we de manier waarop en hoe onze fotografen te werk gaan op jullie trouwdag. Alleen in een relaxte sfeer van wederzijdse sympathie en vertrouwen ontstaan tenslotte de mooiste beelden.

Jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden optimaal te kunnen combineren en zo een offerte op maat te maken. Ook kunt u dan onze demo-albums bekijken.

FOTOGRAFIEPRIJZEN

Onze fotografieprijzen zijn aangepast aan de verschillende gedeeltes waaruit een trouwdag bestaat. Zo kunt u zelf aangeven op welk moment van de dag u ons er graag bij wil hebben. Kiest u ervoor om de hele dag vast te laten leggen, kunt u profiteren van de speciale pakketprijs.

Verschillende onderdelen zijn:

  • Make-up/aankleden/ophalen bruid   
  • Fotoshoot op locatie
  • Ceremonie          
  • Familie/groepsfoto's    
  • Feestavond
  • Volledig pakket - gehele dag

DE FOTO'S

De foto's die tijdens uw trouwdag gemaakt worden kunnen op verschillende manieren voor u verwerkt worden. We kunnen er een mooi album van maken, of we bewerken de foto's voor u en leveren ze aan op een dvd.
 
Een trouwalbum is een mooie herinnering aan uw trouwdag. Ons doel is dan ook om de sfeer en alle mooie momenten van de dag zo persoonlijk mogelijk vast te leggen in het album. Wij werken met albums van verschillende leveranciers, waardoor we in alle prijscategorieën een album aan kunnen bieden. Alle albums zijn uiteraard van hoge kwaliteit en allemaal uitgerust met een speciale lay-flat binding waardoor de pagina's vlak liggen als het album openligt. Elke pagina krijgt een unieke lay-out en wordt helemaal naar uw smaak gepersonaliseerd. Naast de mooiste foto's van de dag kunnen we ook teksten in het boek verwerken, zoals songteksten of gedichten die voor u bijzonder zijn.
 
Mocht u er niet uitkomen of nog andere vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier.